8х8 Тави Од Фолија 8 Инчни Квадратни Алуминиумски Тави-Тави Од Фолија-Контејнери За Храна За Еднократна Употреба Одлични За Печење Торта, Готвење, Греење , Складирањ?
  • Неодамнешно

8х8 Тави Од Фолија 8 Инчни Квадратни Алуминиумски Тави-Тави Од Фолија-Контејнери За Храна За Еднократна Употреба Одлични За Печење

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висок Мерач Замрзнувач-Безбеден. Може да се рециклира. За еднократна употреба. Издржливи Квадратни Тави : Без разлика дали водите угостителски бизнис, готвите вечера за семејството, скарате или организирате забава, нашите тави од алуминиумска фолија со врвен квалитет ќе ја готват вашата храна до совршенство. Високите страни од 2 инчи спречуваат истурање, што ги прави нашите тави одлични и за транспорт на храна. Супериорна Топлинска Спроводливост : нашите тави за еднократна употреба 8х8 се термички спроводливи што ги прави совршени за печење колачи, пусти, лазања, тепсија и многу повеќе! Тие се исто така безбедни за замрзнување. Може да се рециклира : Нашите тави со фолија се еднократно, може да се рециклираат и се еколошки. Не грижете се за чистење - само фрлете ги кога ќе завршите! Одличен избор за настани како скари, излети, кампување, роденденски забави и семејни состаноци. Разноврсна : нашите тави за сите намени се одлични за печење, готвење, загревање, складирање и подготовка на храна во рерна или рерна за тостер. Нашите лесни, издржливи тави, исто така, создаваат одлични контејнери за носење за угостителските и рестораните. Пакет со голема Вредност : Нашиот пакет со вредност доаѓа со 20 издржливи квадратни алуминиумски тави.