Кутија за ручек на папагали од Yrindyiz, кутија за ручек со палми за палми, термичка кутија за ручек со прилагодлива торба за ленти за рамо за момчиња девојчиња жени маж?
  • Неодамнешно

Кутија за ручек на папагали од Yrindyiz, кутија за ручек со палми за палми, термичка кутија за ручек со прилагодлива торба за ленти

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал за изолација : торбата за ручек е изработена од квалитетна 300 D полиестерска ткаенина, доказ за прскање, изолација и ладна, лесна за чистење Ако дамките од храна или сок, само избришете со влажна крпа или салфетка. Торбата за оброк е зашиена со тесен процес, не е лесен за носење и солза, многу издржлива. Голем капацитет : Димензијата е 10 "x6. Торба за ручек Тоа е доволно голема за да го носите вашиот ручек. Лесно може да ги собере вашите закуски, пијалоци, сендвичи, овошје и зеленчук. Џебови од страна на мобилни телефони, паричници, клучеви , картички, полначи, малфетки за мали промени и други мали работи. Прилагодлива лента за рамо : Модна кутија за ручек има трајна рачка и доаѓа со отстранлив и прилагодлив каиш за рамото , ослободете ги вашите рачни. Дизајнот на отворање го прави погодно за пополнување и земање храна. Лесна и повеќенаменска и повеќенаменска : Заедно со складирање на храна, оваа лесна торба за храна може да се користи за тоалети, козметика и други најважни патувања.