Комплет за зачини за кампување, комплет за зачини за патувања, повеќенаменска преносна торба за зачини со 4 тегли за зачини, држач за зачинети шише, зачини за готвењ?
  • Неодамнешно

Комплет за зачини за кампување, комплет за зачини за патувања, повеќенаменска преносна торба за зачини со 4 тегли за зачини, држач за зачинети

DEN 1328.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Кристална табела за ламба】 Кристална табела Светло како кристално заслепувачка, премија за пластична материјал, многу силна, силна светлина, со силно пренесување на светлина и мека светлина, нема да им наштети на очите 【Заштеда на енергија и заштита на животната средина】 ЛЕР Кристална табела Слабава потрошувачка на енергија е исклучително мала, многу енергетска ефикасна. Напојување на батеријата, безбеден за употреба, не грижете се за децата, опасноста од електрична енергија за бебиња. 【IP54 Водоотпорна】 LED LED кристална биро лампи IP54 Оценка за заштита, може да спречи прскање на вода од која било насока предизвикана од оштетување, може да се користи како подароци за одмор и роденден за вашите пријатели, семејство, деца. 【Транспарентна】 Кристална биро ламба е изработена од врвен пластичен материјал, целата е транспарентна, така што светлината на ламбата произлегува од абажур како кристална површина, осветли и проектира подвижен сјај. 【Широка апликација】 Транспарентна ламба за кристални маса е погодна за спална соба, расадник, студија, детска соба, читање, доење, бар, кафе, хотел, кино, клуб, студентски дом, ресторан, итн.

Item Type:
Crystal Table Lamp
Material:
Plastic
Product Size:
Height Approx. 125mm/4.9in, Diameter Approx. 60mm/2.4in
Battery:
3 x Built in AG13 Button Cell Batteries, Capacity 180MAH (Included)
Service Life:
50000H
Protection Level:
IP54
Gross Weight:
112g/4.0oz
Package List:
1 x Crystal Table Lamp
Note:
All data are measured manually, and there are certain errors in the measurement results.