Држач за зачинување на држачот за зачинување на wallидови за складирање на метална тава за бања за бања за решетки полици стабилно стабилно шишиња за готвење за готв?
  • Неодамнешно

Држач за зачинување на држачот за зачинување на wallидови за складирање на метална тава за бања за бања за решетки полици стабилно стабилно

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држач на кујната-решетката е добро изработена од премија и цврсти материјали, безбедни и практични за долготрајно користење време Решетка за зачини за кујна- Оваа кујнска решетка ја поседува способноста за абење и отпорност, многу. Кујнска wallидна полица- можете да ја користите нашата кујна полица за да исцедите предмети и мирудии за домаќинството, што е навистина практично. Пол за складирање на бања-Овој организатор за сезони може лесно да застане десно на кујнскиот wallид, заштеда на простор. Држач за зачини во кујната- Оваа практична решетка може да се стави во тесен простор за подобрување на користењето на просторот. Список на пакети 1 x Рак Карактеристики -Материјал : Ironелезна кујна -може да биде на најразлични места, како што се под мијалникот, монтиран wallид, складирање на wallидот на кабинетот за торби. -Допција на висок степен и здрав метален материјал, кој е лесен и зачинет решетка за шише. -Којност : ПАНГ на црна тенџере -оваа практична решетка може да се постави во тесен простор за подобрување на решетката за складирање за искористување на просторот.