Организатор за кујна SPNEC, тенџере за капакот на капакот пластична лажица садови за садови за готвење сад за сад за тава за кујнски додатоци за кујна додатоци за кујн
  • Неодамнешно

Организатор за кујна SPNEC, тенџере за капакот на капакот пластична лажица садови за садови за готвење сад за сад за тава за кујнски додатоци

DEN 576.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Без удирање, мултифункционално складирање, силен капацитет на лежиште, антикорозија и превенција на 'рѓа, антиоксидација, силна и издржлива Баката во форма на U е поставена цврсто, а капакот е погоден да се земе и не се лизга. Складирање со двојно слој со голем капацитет, може да складира 2 капаци за тенџере во исто време, лесен за земање и лесен за готвење. Жлебот е дизајниран да фати вода, а површината е стабилна и не е влажна. Жлебот е дизајниран да се лизне и да се лизне. Мултифункционалното складирање, универзалното складирање не е ограничено, капакот на тенџере со големина на кујната, таблата за сечење се универзални. Без удирање, мултифункционално складирање, силен капацитет на лежиште, антикорозија и превенција на 'рѓа, антиоксидација, силна и издржлива. Баката во форма на U е поставена цврсто, а капакот е погоден да се земе и не се лизга. Складирање со двојно слој со голем капацитет, може да складира 2 капаци за тенџере во исто време, лесен за земање и лесен за готвење. Жлебот е дизајниран да фати вода, а површината е стабилна и не е влажна. Жлебот е дизајниран да се лизне и да се лизне. Мултифункционалното складирање, универзалното складирање не е ограничено, капакот на тенџере со големина на кујната, таблата за сечење се универзални. Име на производот : u Rak Cover Rack Rack.

18*12.5*8.5cm.:
Material:
ABS.
Color:
green yellow powder white orange white.
Features:
Suitable for storage in kitchen pot covers, cutting boards, etc.
Punching-free, multi-function storage, strong bearing capacity, anti-corrosion and rust prevention, anti-oxidation, strong and durable.:
The U-shaped buckle is placed firmly, and the lid is convenient to take and does not slip off.:
Large-capacity double-layer storage, can store 2 pot lids at the same time, easy to take and easy to cook.:
The groove is designed to catch water, and the surface is stable and not wet. The groove is designed to slide and slip.:
Multifunctional storage, universal storage is not limited, kitchen size pot cover, cutting board are universal.:
Name:
Wall-mounted pot cover rack.
Weight:
about 0.41kg.
Material:
ABS.