Очила за виски за виски за гроздобер декор свадбени комплети керамички јапонски ради сет 1 шише токури и 4 чаши охоко за топла или ладна чај котел постави свадба дек?
  • Неодамнешно

Очила за виски за виски за гроздобер декор свадбени комплети керамички јапонски ради сет 1 шише токури и 4 чаши охоко за топла или ладна чај котел

DEN 340.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сатета и чашите ќе ги задоволат вашите потреби и се многу практични Вино дистрибутер за вино. Погодно за хотели во многу прилики, ресторани, чајни куќи, семејства, итн. Површината е мазна, раката се чувствува мазна и удобна и тие се безбедни за употреба. Елегантен и привлечен јапонски минималистички стил, погоден за многу прилики. Овие контејнери за вино се изработени од керамика, кои се безбедни и издржливи. Сатета и чашите ќе ги задоволат вашите потреби и се многу практични. Вино дистрибутер за вино. Погодно за хотели во многу прилики, ресторани, чајни куќи, семејства, итн. Површината е мазна, раката се чувствува мазна и удобна и тие се безбедни за употреба. Елегантен и привлечен јапонски минималистички стил, погоден за многу прилики. Овие контејнери за вино се изработени од керамика, кои се безбедни и издржливи. Карактеристики- Големина : 12.