Wionc dahongpao чај тенџере виолетова глина филтер чајник кинески рачно изработен чај сет котел подароци 220ml
  • Неодамнешно

Wionc dahongpao чај тенџере виолетова глина филтер чајник кинески рачно изработен чај сет котел подароци 220ml

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мулти-процесни чекори, високо-температурна калцинација, за да ви ја покажеме суштината на уметноста Дизајнот со голем калибар е удобен за истурање чај и чист чај, така што повеќе не се грижите за расфрланиот чај. Топлата кал е погодна за чај, а пурпурниот глинест тенџере има добра пропустливост на воздухот. Погоден е за повеќето видови чај. Можете да го направите во едно тенџере. Контурите на целото тело на тенџерето, како што се плунката и рачката, се и одговорни и хармонични, живописни и природни, исто како и природата. Спајтот непречено се испушта, а празнењето не се протега. Дното на тенџерето со тркалезна нога е јасно запечатено и поставено стабилно. Карактеристики : Чекори со повеќе процеси, високо-температурна калцинација, да ви ја покажеме суштината на уметноста. Дизајнот со голем калибар е погоден за истурање чај и јасен чај, така што повеќе не се грижите за расфрланиот чај. Топлата кал е погодна за Чајот, и виолетовиот тенџере со глина имаат добра пропустливост на воздухот. Погоден е за повеќето видови чај. Можете да го направите во едно тенџере. Контурите на целото тело на тенџерето, како што се плукањето и рачката, се и одговорни и хармонични, живописни и природни, исто како и природата. Дното на тенџерето со тркалезна нога е јасно запечатено и поставено стабилно. Спецификација : Тип : чајник : Кинески Stylecraft : Manual Raw Материјал : Сурова руда пурпурна песочна вода Излез : Mesh Outletsize : Вкупна должина : 13,5 см, висина : 7.

Type:
Teapot
Style:
Chinese style
Craft:
Manual
Raw material:
raw ore purple sand
Water outlet:
mesh outlet
Size:
Total length
Suitable for:
tea/black tea/fragrant tea/oolong tea/puer/dahongpao/tieguanyin
Features:
Easy to use. Family use, travel and gift options.
Package Included:
1 teapot:
Only the above package content is included, other products are not included.:
notes:
Dear buyer, due to lighting effects, display brightness, manual measurement and other reasons, the color and size between the photo and the actual item may be slightly different. Sincerely hope you can understand! Thank you!:
The works are profound in connotation, elegant and generous, exquisite workmanship, and complete models. They are deeply loved :