Крема за кафе со хемотон, мал кремара за керамички кремариум со рачка кафе, кремамер крем, лесен истурен сос сос крем крем стомна за преливи за салата млеко супа ста?
  • Неодамнешно

Крема за кафе со хемотон, мал кремара за керамички кремариум со рачка кафе, кремамер крем, лесен истурен сос сос крем крем стомна

DEN 358.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Не само користете ја оваа корисна грнчарија за Божиќ и Денот на благодарноста! Исто така е за дневна употреба! Ергономската рачка ќе помогне да се земе и носи!. Ставете сосови, преливи за салата, супи, грави, натопи од сирење и што било друго за кое мислите! Изненадете ги вашите гости следниот пат кога ќе дојдете на вечера!. Погодното плукање може да постигне услуга за капење секој пат, можете да ја користите за да го подобрите вкусот на вашата храна и да додадете малку елегантно чувство на масата. Направено од високо квалитетен материјал, издржлив и практичен за употреба на домови и ресторани. Не само користете ја оваа корисна грнчарија за Божиќ и Денот на благодарноста! Исто така е за дневна употреба!. Ергономската рачка ќе помогне да се земе и носи!. Ставете сосови, преливи за салата, супи, грави, натопи од сирење и што било друго за кое мислите! Изненадете ги вашите гости следниот пат кога ќе дојдете на вечера!.