Дебела пластична чиста табела на табелата 2мм Правоаголен, ПВЦ -биро за заштита на бирото МАТ отпорен на топлина, заштитник на капакот на винил маса со еластичен, ПВ?
  • Неодамнешно

Дебела пластична чиста табела на табелата 2мм Правоаголен, ПВЦ -биро за заштита на бирото МАТ отпорен на топлина, заштитник на капакот

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ПВЦ за заштита на бирото МАТ отпорен на топлина】 висококвалитетна ПВЦ табела Тие не се деформирани или искривени Идеално за семејства. 【Дебела пластична чиста табела на табелата 2мм правоаголна】 неспоредлива 2мм (80м) дебела девица, ултра-чиста винил. Елегантно ги штити табелите, клупите, мебелот, подовите и другите вредни површини од штети како што се гребнатини, водни жигови, измами, чипови, абење и дамки. Заштита на дрво, камен, стакло, не'рѓосувачки челик, чаршави, плочки и многу повеќе. 【Водоотпорен пластичен чаршав за масло од маслото】 Дебелиот дел од 2мм, со табела со тешки приврзаници, може да го вклопи мебелот многу цврсто, останува на место, е безбоен, го апсорбира влијанието, го задушува звукот, елиминирање на неволјите предизвикани од случајно влечење на чаршавот, дозволувајќи им Вие да уживате во секоја забава среќно. Protect Заштитник на капакот на табелата со винил со еластичен】 Транспарентен табела може да ја заштити површината на вашиот мебел и чаршафите од излевање и гребнатини. Кога површината на табелата е обоена, можете да ја избришете со влажна крпа и да додадете малку сапун/детергент кога е потребно, ќе стане иста како и новата. 【Мултифункционална табела МАТ】 Оваа ПВЦ табела е многу погодна за дневна употреба; Секој производ е обликуван со употреба на ласерска водена технологија за сечење во рамките на 1/16 "Толеранција плус контурирани агли за завршен изглед. Забави, празници, угостителство, специјални прилики, вечера, бренд, лесен оброк, скара за скара, бифе, затворен и на отворено може да се користат . 【ПВЦ биро заштитник Мат Мат отпорен на топлина】 Висококвалитетна ПВЦ табела Тие не се деформирани или искривени. Идеални за семејства. 【Дебела пластична чиста табела на табелата 2мм правоаголна】 неспоредлива 2мм (80м) дебела девица, ултра-чиста винил. Елегантно ги штити масите , клупи, мебел, подови и други вредни површини од штети како што се гребнатини, лубеници, измами, чипови, абење и дамки. Заштитени мерки од дрво, камен, стакло, не'рѓосувачки челик, чаршафи, плочки и повеќе. Чаршав】 Дебелот од 2мм, со табела со тешки табели, докажан од несреќи, може да го вклопи мебелот многу цврсто, да остане на место, е безбоен, апсорбира влијание, го смирува звукот, елиминирајќи ги проблемите предизвикани од случајно влечење на чаршавот, дозволувајќи ви да уживате во секоја забава среќно .

Name:
Clear table cover protector
Material:
PVC
Corner edges:
Rounded corners
Shape:
Rectangle, square/customizable shape
Size:
Width x Height
Color:
Clear
❥ Warm prompt:
How to make the table protector flat?:
1.) Heat with a hair dryer.:
2.) Expose to the sun within a few minutes.:
3.) Use heavy objects to press on it within 1-2 days.:
4.) Paste the four corners.:
❥ Notes:
Handmade and measured, each size and shape may have some differences, due to various reasons such as lighting, display, etc., which may lead to a slight difference between what you see and what you get, please mind if you are perfect and shoot carefully! :