Amorarc 18oz големи чаши за кафе сет од 6, керамички чаши за кафе со животински животински светски текстурирани обрасци за чај лате какао. Лесен за држење и чистење, машин?
  • Неодамнешно

Amorarc 18oz големи чаши за кафе сет од 6, керамички чаши за кафе со животински животински светски текстурирани обрасци за чај

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☕? Здрава и одлична вредност : Овие чаши се изработени од разградлива еко-пријателска глина и отпуштена во 2200 ℉ за 6 часа, правејќи го ослободено од олово и кадмиум, нема потреба да се грижите за штетното исцедување на супстанциите во вашето пиење и храна, напредниот напредок на отпуштање го прави здрав и отпорни на чипови за долга употреба ☕? Рачно изработен и стилски дизајн : дизајниран од професионални уметници и направени со рака, овие стилски чаши со група животни модели изгледаат фантастично на маса , И стабилната основа е безбедна за секојдневно користење. ☕? 18oz & разноврсна : голема големина за дома и канцеларија дневна употреба, дури и ако не сакате да ги пополните, нормална чаша пијалок е полесно да се справи без да се грижи за истурање. Голем капацитет не само што ја исполнува вашата потреба за кафе, туку и одличен избор за чај, супа, какао и многу повеќе. ☕? Лесно за чистење и машина за миење садови, микробранова безбедна : Сјајна во глазурата ги спречува дамките од кафето лесно да останат, правејќи ја керамичката кригла лесна за чистење, безбеден е за машина за миење садови, микробранова печка и замрзнувач. ☕? Одличен подарок за избор : Овие чаши на Аморарк се спакувани во добро завиткана кутија-тој не е само за секојдневна употреба, туку и за идеален подарок за роденден, празник или годишнина.