Galpada Кинески чај сет кинески чај сет за чај за патувања чај за чување торба за складирање преносен чајник и чаша торба за домаќинства, патувања со чај, кинески чај, п?
  • Неодамнешно

Galpada Кинески чај сет кинески чај сет за чај за патувања чај за чување торба за складирање преносен чајник и чаша торба за домаќинства,

DEN 329.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добро дизајнирано силно влечење за да се обезбеди безбедно складирање на сетот за чај Оваа преносна торба за патувања е погодна за носење и складирање на чајници и чаши. Широк спектар на употреба, исто така погоден за накит, складирање на душеци, детски играчки ,. Компактна големина и мала тежина за лесно складирање. Дизајнот е едноставен, но многу е практично да се користи, што ви носи голема погодност. Дали ви требаат торби за складирање за вашиот сет за чај? Не можете да најдете соодветно место за вашата чаша или чајник, и тоа може да ве вознемирува. Нашата торба за складирање може да го реши вашиот проблем. Добро е дизајниран да виси на wallидот. Значи, нема потреба да се грижите за истекување на просторијата за вашата чаша. Карактеристики-боја : црвена.-материјал : памук и постелнина. големина : приближно.package вклучувајќи 1 x Teaware торба.