Decorative Trade Trade 2 парчиња бела керамичка служење чинија за сервирање, 3 оддели за мезе за сервисирање правоаголен поделен сос јадења за ресторанска кујна што служи чин?
  • Неодамнешно

Decorative Trade Trade 2 парчиња бела керамичка служење чинија за сервирање, 3 оддели за мезе за сервисирање правоаголен поделен сос

DEN 291.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Натопи за натопи не се само за семејства, туку и за хотели, ресторани и други места Едноставен, чист дизајн кој е плиток и широк осигурува дека вашата и вашите гости храна можат лесно да се натопат. Не само што може да биде како сад за натопување, неговиот прекрасен изглед го прави и совршена декорација на маса. Написите за натопување се изработени од врвен керамички материјал, издржлив и може да биде долго време. Едноставен, чист дизајн е длабок и широк за да се обезбеди дури и мешање. Тоа е многу корисно. Можете да ги користите чинијата за натопување за да чувате зачини во различни прилики. Натопи за натопи не се само за семејства, туку и за хотели, ресторани и други места. Едноставен, чист дизајн кој е плиток и широк осигурува дека вашата и вашите гости храна можат лесно да се натопат. Не само што може да биде како сад за натопување, неговиот прекрасен изглед го прави и совршена декорација на маса. Написите за натопување се изработени од врвен керамички материјал, издржлив и може да биде долго време.