Организатор на зачини за зачини од 3 нивоа за врата од оставата, чајната врата, над вратата зачини за зачини, решетката за зачини со wallидови, решетката за организато?
  • Неодамнешно

Организатор на зачини за зачини од 3 нивоа за врата од оставата, чајната врата, над вратата зачини за зачини, решетката за зачини со wallидови,

DEN 639.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? [????-??????? & ???? ???? ???????? ] Исто така, решетката за зачини на wallидови, исто така, е над решетката за висина на вратата и проверете ја вашата врата или wallиден простор за да бидете сигурни дали е погодно, ние го дизајниравме ова преку Организаторот на решетката за зачини на вратите, Пантари за различни начини на инсталација, висечката лента има дупки за вашите Соберете ја оваа решетка за зачини над вратата како што сакате (Топло совет : Теглите за зачини не се вклучени. ? [???? ?????? & ??? ???? ] Нашиот организатор на решетката за зачини има 3 лавици, додадете куки и држач за салфетка, ако треба да висат, има повеќе простор за вас, виси што сакате, корпите за зачини за зачини можат да држат 16 шишиња за зачини, повеќе простор за вашата кујна . ? [??????? ????-???????? ????????? ] Организаторот на корпи за зачини со целата врата е изработен од висококвалитетна дебела рамка за железо, така што решетката за зачини има подобар капацитет за носење на оптоварување, е издржлив и не е лесно деформиран. Рустикалната црна надворешност е совршена за вашиот дом, и убава и издржлива. ? [??????????? & ??????????? ??????? ] Оваа решетка за зачини што виси може да биде повеќе комбинации, секој слој на корпата со куки и решетката за хартиени крпи се независно дизајнирани, така што можете да комбинирате во 3 слоја на независна решетка за зачини, 2 слоја куки плус решетка за хартиени крпи, или 2 слоја на Независна решетка за зачини во комбинација со слој куки.