Bestonzon Multitools повеќенаменска алатка 1 Постави домашни рак клешти црвена вилушка мултифункционална + за комплет за гаџети што јаде повеќенаменска алатка за повеќенам?
  • Неодамнешно

Bestonzon Multitools повеќенаменска алатка 1 Постави домашни рак клешти црвена вилушка мултифункционална + за комплет за гаџети што јаде повеќенаменска

DEN 147.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Се вклопува за нозе од рак, опашки од јастог, остриги и многу повеќе Пластичната рачка е лесна за зафаќање и употреба. Одлична алатка за јадење од рак за дома, ресторан, итн. Сет од алатка за јадење од рак од 4 парчиња, вклучува 2 парчиња вилушки од рак, пилач за рак и пилери за рак. Направено од врвен материјал за употреба. Се вклопува за нозе од рак, опашки од јастог, остриги и многу повеќе. Пластичната рачка е лесна за зафаќање и употреба. Одлична алатка за јадење од рак за дома, ресторан, итн. Сет од алатка за јадење од рак од 4 парчиња, вклучува 2 парчиња вилушки од рак, пилач за рак и пилери за рак. Направено од врвен материјал за употреба. Список на пакети 1 x сет од карактеристики на алатката за јадење од 4 парчиња рак -боја : црвена + комплет за јадење од сребрена рак. - Одлична алатка за јадење рак за дома, ресторан, итн. Алатка за јадење рак. -Сизи : Околу 19 x 1 x 0,5 см вилушки од рак. - Направено од врвен материјал за употреба на клешти од рак.