Не'рѓосувачки челик Масала Даба, кутија за зачини од не'рѓосувачки челик, кутија за складирање/сад за зачини од не'рѓосувачки челик/кутија за зачини, кутија од не'рѓ?
  • Неодамнешно

Не'рѓосувачки челик Масала Даба, кутија за зачини од не'рѓосувачки челик, кутија за складирање/сад за зачини од не'рѓосувачки

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Masala Dabba доаѓа со 7 индивидуални прегради кои се отстранливи и им овозможуваат на сите главни зачини за секое јадење да бидат достапни во едната рака Спајска кутија (Масала Даба) е од витално значење за секој сериозен во врска со готвењето автентична индиска храна- ниту еден индиски готвач не би бил без една димензија : должина- 8,2 Висина- 3 ширина- 8,2 инчи. Многу стилски и елегантен дизајн специјално изработен за подобрување на изгледот на вашата кујна. Тесен и лесен тесен, лесен, лесен миење не'рѓосувачки челик и совршен за чување зачини. Лесно за миење и чистење. Овој не'рѓосувачки челик масала даба (кутија за складирање на зачини) е традиционален сад што може да се најде во повеќето индиски домови за складирање и да обезбеди лесен пристап до најчесто користените зачини. Многу стилски и елегантен дизајн специјално изработен за подобрување на изгледот на вашата кујна. Masala Dabba доаѓа со 7 индивидуални прегради кои се отстранливи и им овозможуваат на сите главни зачини за секое јадење да бидат достапни во едната рака. Спајска кутија (Масала Даба) е од витално значење за секој сериозен во врска со готвењето автентична индиска храна- ниту еден индиски готвач не би бил без една димензија : должина- 8,2 Висина- 3 ширина- 8,2 инчи. Многу стилски и елегантен дизајн специјално изработен за подобрување на изгледот на вашата кујна. Тесен и лесен тесен, лесен, лесен миење не'рѓосувачки челик и совршен за чување зачини. Лесно за миење и чистење. Овој не'рѓосувачки челик масала даба (кутија за складирање на зачини) е традиционален сад што може да се најде во повеќето индиски домови за складирање и да обезбеди лесен пристап до најчесто користените зачини.