12 парчиња вилушки и лажици сет на сребро, храна од не'рѓосувачки челик прибор за прибор за прибор за прибор за прибор за дома, кујна и ресторан, огледало полиран, без?
  • Неодамнешно

12 парчиња вилушки и лажици сет на сребро, храна од не'рѓосувачки челик прибор за прибор за прибор за прибор за прибор за дома,

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ 【Одлична вредност】 : Нашиот сет на сребрени производи содржи 6 вилушки и 6 лажички, кои ви овозможуваат да ги надополнувате прибор за јадење навреме и да ви помогнат да го завршите сетот за прибор за јадење кога ќе откриете дека на комплетот недостасува вилушки или лажици Ако барате ефтина замена без да го замените целиот сет на сребрени производи, тогаш дојдовте на вистинското место. ✅ 【Премиум не'рѓосувачки челик】 : Овој сет на сребрени производи е изработен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик од одделение за храна, кој е многу издржлив, отпорен на 'рѓа, отпорен на корозија, нетоксичен, БПА бесплатен, без метален последовател. Во меѓувреме, нејзината цврстина гарантира дека нема да се наведнува лесно да ви обезбеди долгогодишна употреба. Што е најважно, тие се безбедни машини за миење садови. ✅ 【Правилна тежина и удобна рачка】 : За разлика од другите брендови, искривување на нашите рачки за сет на сребрени производи е дизајнирана според држењето на раката, а се додава соодветна тежина и совршена рамнотежа за да се обезбеди максимална удобност за време на употребата што избегнува да се чувствувате уморни . Покрај тоа, мазните рабови обезбедуваат безбедност и нема гребнатини. ✅ 【Исклучителна изработка и елегантна форма】 : Високо огледало полирани, мазни рабови што ја обезбедуваат безбедноста на усните. Нашиот сет на плочки со плочки дизајниран за беспрекорно да додаде повеќе елеганција и класа на вашата маса. Има класичен дизајн што овозможува мешање и совпаѓање со постојните прибор за рамнотежа за да ги воздигнете секојдневните оброци во убаво искуство за јадење. ✅ 【Функционално во многу прилики】 : Класичните вилушки и лажици сет се мултифункционални, без оглед за дневната употреба или складирање на фестивали и формални настани како свадби, забави, прослави и семејни вечери, пикник и BBQ.