Кутија за ручек на алпака за деца, youtубовно срце изолирано торба за ручек за момчиња девојчиња, еднократно водоотпорна кутија за ручек со прилагодлива лента за лад?
  • Неодамнешно

Кутија за ручек на алпака за деца, youtубовно срце изолирано торба за ручек за момчиња девојчиња, еднократно водоотпорна кутија

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Возраста : Над 5 години 【Изолиран и безбеден материјал】 : Торбата за ручек е изработена од густ водоотпорен Оксфорд, внатрешниот дел е водоотпорна алуминиумска фолија, без БПА и нетоксична Може да ја задржи вашата храна да остане топла/ладна/свежа со часови. Многу отпорен на абразија, водоотпорен и изолиран, лесен за чистење. 【Совршена големина】 : 8,8 "LX6. Торпи за ручек има многу простор за да ги собере целиот ручек што го сакате (кутија за ручек, шише со вода, закуска и овошје), одлична торба за ручек за дами, мажи или возрасно лице. Совршено е да се оди и да се носат основни предмети за едно лице за дневни потреби. или преклопување врз основа на потребата од големина, зачувајте го вашиот простор на вашиот ранец. Ова торбички за еднократно користење обезбедуваат атрактивно и лесно решение за многу потреби за складирање. 【Широко-употреба】 : Многу лесна торба за ручек за ручек, можете да го користите и како изолиран ручек Тота со мраз торба, пикник кеса, вреќа за измет или торба за купување, добро за пакување закуски за долги патни патувања, совршена изолирана торба за ручек за употреба на отворено. 【Обезбедување на квалитет】 Оваа изолирана торба за ручек е многу популарна, но ако имате какви било прашања, Ве молиме контактирајте со нас. Нашата услуга за клиенти ќе одговори во рок од 24 часа. Возраста : над 5 години 【Изолиран и безбеден материјал】 : Торбата за ручек е изработена од густ водоотпорен Оксфорд, внатрешниот дел е водоотпорен алуминиумска фолија, без БПА и нетоксична. Може да ја задржи вашата храна да остане топла/ладна/свежа со часови. Многу отпорен на абразија, водоотпорен и изолиран, лесен за чистење. 【Совршена големина】 : 8,8 "LX6. Торпи за ручек има многу простор за да ги собере целиот ручек што го сакате (кутија за ручек, шише со вода, закуска и овошје), одлична торба за ручек за дами, мажи или возрасно лице. Совршено е да се оди и да се носат основни предмети за едно лице за дневни потреби. или преклопување врз основа на потребата од големина, зачувајте го вашиот простор на вашиот ранец. Ова торбички за еднократно користење обезбедуваат атрактивно и лесно решение за многу потреби за складирање. 【Широко-употреба】 : Многу лесна торба за ручек за ручек, можете да го користите и како изолиран ручек Тота со мраз торба, пикник кеса, вреќа за измет или торба за купување, добро за пакување закуски за долги патни патувања, совршена изолирана торба за ручек за употреба на отворено.