Ecogreentextiles торби за влечење памук - торби за производство на еднократно производство - повеќенаменски двојни вреќи со матлин за секојдневна употреба - црна - - пакет о?
  • Неодамнешно

Ecogreentextiles торби за влечење памук - торби за производство на еднократно производство - повеќенаменски двојни вреќи со матлин

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Разноврсна употреба - да чува зачини. - Да се ​​задржи зеленчукот и овошјето во фрижидер. - За купување намирници. - Да се ​​чуваат алатки и мали предмети. - Да се ​​чуваат лавиринт и пулсирања. - За чување брашно, пченица, ориз, зрна кафе, лекување торби, торби за подароци. - Може да биде печат со лого или дизајн на компанијата. - Да се ​​заштитат чевлите и другите стоки од прашина. - Се користи во салони за да се организираат различни работи одделно како чешли, клипови, ролери, ножици и многу повеќе. Повеќенаменски кеси; Памук произведува торби чувајте ги вашите овошје и зеленчук; Користете како чајна торба; преклопен и одличен за патување; може да се печат; прави одлична торба за подароци; Поставете ги вашите уметности занаети и така натаму. Сертифицирани сертифицирани; Нашиот бренд со седиште во САД обезбедува 100% природни органски и еколошки торби со памук Муслин со 145 GSM сертифицирани од глобалните стандарди за органски текстил. Упатства за перење; Се препорачува да ги измиете или машината да ги измиете торбите за влечење памук, а потоа да се исушат воздухот; Тие се пред-шунка за да избегнат понатамошно намалување и можат да се пеглаат. Издржлив и дише; Чешките за влечење на платно се зајакнуваат со најдобрите шишиња ги прави густи и издржливи; Дишењето ги одржува вашите зеленчуци овошје и леб во замрзнувач свеж со денови. 24/7 поддршка на клиентите; Нашата компанија е поддржана од 100% гаранција за враќање на парите ако имате проблеми во однос на незадоволство, може да и ’подариме рака. Повеќенаменски кеси; Памук произведува торби чувајте ги вашите овошје и зеленчук; Користете како чајна торба; преклопен и одличен за патување; може да се печат; прави одлична торба за подароци; Поставете ги вашите уметности занаети и така натаму.