Jekgley симпатична германска овчарска мама керамичка кафе кригла, уникатен подарок за Денот на таткото за мама мама, новите празници за роденденски подарок за мама ма?
  • Неодамнешно

Jekgley симпатична германска овчарска мама керамичка кафе кригла, уникатен подарок за Денот на таткото за мама мама, новите празници

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајнирано со печатење во областа и двострана керамика за печатење Тој е хуманизиран, безбеден, безбеден за употреба, убава и практична. Дното на чашата е задебелено со анти-лизгачки дизајн. Лесен за употреба, лесен за чување, лесен за пристап. Телото на чашата е густо, едноставно и дарежливо, здраво и без вкус. Устата на чашата е деликатна и мазна, што го прави вашиот вкус повеќе незаборавен. Уникатниот дизајн на ушите е удобен за одржување. Керамичката чаша е издржлива, донесувајќи ви и вашето семејство здрав живот. Безбедно за микробранова и машина за миење садови, миењето на рацете би било подобро за порцеланот. Материјал : Безбеден, безбеден за употреба, убав и практичен, материјал за заштита на животната средина, со едноставна кутија за пакување. Една големина : Оваа кригла има капацитет од 11 мл. Лесно може да одржи конзерва кокс, а исто така може да држи пијалок и вино што го сакате. Тоа е само добар капацитет. Карактеристики : Дното на чашата е задебелено со анти-лизгачки дизајн, телото на чашата е густо, едноставно и дарежливо, здраво и без вкус, устата за чаша е деликатна и мазна, уникатниот дизајн на ушите е удобен за одржување, а керамичката чаша е умерена во тежина, силна и издржлива. Повод : Кафуле, канцеларија, дом, итн. Исто така е добар избор да им давате чаши на семејството, пријателите и колегите како роденден, Божиќ и други подароци за празници. Безбедно за микробранова и машина за миење садови, миењето на рацете би било подобро за порцеланот. Материјал : Безбеден, безбеден за употреба, убав и практичен, материјал за заштита на животната средина, со едноставна кутија за пакување. Една големина : Оваа кригла има капацитет од 11 мл. Лесно може да одржи конзерва кокс, а исто така може да држи пијалок и вино што го сакате. Тоа е само добар капацитет. Карактеристики : Дното на чашата е задебелено со анти-лизгачки дизајн, телото на чашата е густо, едноставно и дарежливо, здраво и без вкус, устата за чаша е деликатна и мазна, уникатниот дизајн на ушите е удобен за одржување, а керамичката чаша е умерена во тежина, силна и издржлива.