LIOONS со висок капацитет што може да се заклучи за хартија за хартија за хартија, комерцијални рачни крпи за рачни крпи, заложници од не'рѓосувачки челик хартиени држ?
  • Неодамнешно

LIOONS со висок капацитет што може да се заклучи за хартија за хартија за хартија, комерцијални рачни крпи за рачни крпи, заложници од не'рѓосувачки

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Издржлива конструкција : Подебел врвен материјал што е лесен за чистење и обезбедува долготрајна јачина и употреба Висок квалитет : Диспензерот за хартија е изработен од висок квалитет на здрав и издржлив материјал од не'рѓосувачки челик 304, компактен и стилски, издржлив за употреба. Голем капацитет : Може да задржи до 200 т-пати ткиво или 250 повеќекратно ткиво. Видлив прозорец : Видливиот прозорец ве потсетува да ја знаете употребата на хартија и да замените нова хартија на време. Диспензерот за хартија за крпи е клучен, безбеден и погоден за јавни места. Mountидно монтирање : Погодно, заштеда на простор и економично. Дозволете секогаш да уживате во економично санитација и чистење. Хардверот за монтирање е вклучен за лесна инсталација на кој било wallид. Лесен за употреба : Практичен дизајн овозможува да се користи повеќето хартија лесно, процесот на вадење на ткивото е многу мазен. Име на производи : Диспензерот за хартија за крпи/ диспензерот за рачни крпи/ држачи за папетоил/ држач за тоалетна хартија/ ткиво -материјал : Не'рѓосувачки челик : злато, Silversize : 28cm во должина, ширина од 10 см во ширина, 26,5 см во технологија на височина : не'рѓосувачки челик за употреба : Дното отворање за да се повлече хартија за примена на објектот : Оригамифункција : Заклучен дизајн, Водоотпорна вода Оценка : IP*1 ININSTALLATION МЕТОД : Метод на wallидови, MOONDINGEN, PUNCHINGSCOPE на употреба : Семејство, хотели со оценка на starвезди, канцелариски згради, јавни места // Поради разликата на екранот, бојата може да биде малку поинаква, што е нормално.