WMKGG 100 ПАРЧИЊА Небелена Хартија За Пергамент За Пржење Со Воздух, Перфорирана Правоаголна Фритеза За Тостер За Тостер Со 11 x 9 инчи Облоги За Еднократна Употреба За К?
  • Неодамнешно

WMKGG 100 ПАРЧИЊА Небелена Хартија За Пергамент За Пржење Со Воздух, Перфорирана Правоаголна Фритеза За Тостер За Тостер Со 11 x 9

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДИЗАЈНИРАН ИСКЛУЧИВО : 11 х 9 инчи, компатибилен Со Кујнарт (ТОА-60, ТОА-65 + повеќе), Бревил, Блек И Декер, Плажата Хамилтон, Косори + повеќе Измерете го вашиот апарат пред да го купите за најдобри резултати. ДИЗАЈН НА ПОВЕЌЕ ПОДГОТВЕНИ ДУПКИ : распоредот и количината на дупки дизајнирани од нас се научни, што може да ја направи циркулацијата на топлината во пржењето на воздухот и паробродите. Тие можат да направат храната да ја добие топлината во сите правци. ДОПОЛНИТЕЛНА ПОДЛОГА за СКАРА : црната подлога за скара за повеќекратна употреба го прави чистењето ветре со заштита на дното на корпата за пржење со воздух, решетката или тавите со спречување на лепливи остатоци. ОТПОРЕН НА ТОПЛИНА : пергаментна хартија за отпорност на температура на пржење е од -68 до 425 степени целзиусови.Страната со двојна силиконска обвивка чувајте ја храната подалеку од директен контакт со фритезата и предизвикувајте дамки.Лесно за чистење. ВНИМАНИЕ : не додавајте хартија за пржење во режим пред загревање.Чувајте ја хартијата под кога додавате храна, не заборавајте да ја оставите хартијата да контактира со грејната цевка, температурата на грејната цевка е многу повисока од температурата на хартијата отпорна на топлина.