Тетоважа Мастило Капи Чаши-300 парчиња WZPB За Еднократна Употреба Мешани Пластични Тетоважа Мастило Чаши База Пигмент Чаши Капи Постојано Микроблејдинг Мастило Чаш?
  • Неодамнешно

Тетоважа Мастило Капи Чаши-300 парчиња WZPB За Еднократна Употреба Мешани Пластични Тетоважа Мастило Чаши База Пигмент Чаши Капи Постојано

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ НА ЧАШИ - Овој Основен сет За Чаши Со Мастило за Мешана Тетоважа се состои од #11*10мм#14*12мм#17*14мм три различни големини на капакот на Чашата За Мастило за Тетовирање Овие капачиња за шишиња со мастило се погодни за професионални уметници за тетовирање или семејства. КОЛИЧИНА НА ПАКЕТИ-300 парчиња Мешаните Пластични Чаши За Мастило за Тетоважа вклучуваат 11*10мм, 14*12мм, 17*14мм. Доволно Чаши За Капачиња За Мастило за Тетоважа може да се користат долго време. Три различни големини На Капачиња Со Мастило За Пигмент се достапни за избор. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - овој капак за Капачиња Со Мастило за Тетоважа има основа под неа, што го прави поудобно за уметникот за тетовирање да го користи кога работи. Овие Капачиња За Мастило За Тетовирање се дизајнирани со широк раб на чашата, што може да спречи истурање на пигментот. Висококвалитетни-Пигментни Капачиња За Чаши За Мастило Со база е изработен од висококвалитетен пластичен материјал, тој е водоотпорен, издржлив и одличен за употреба. Лесно за чистење и складирање, Ви Помага да завршите убава тетоважа. Совршено за држење пигмент за тетоважа или мастило. ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО-навистина сме горди на нашите Пигментни Чаши Со Мастило. WZPB Пигмент Мастило Чаши е врвот отценети Тетоважа Мастило Чаша Капи. Секое незадоволно искуство за купување во врска со секој проблем На Нашите Пластични Чаши Со Мастило, слободно контактирајте не преку е-пошта. Тетоважа Мастило Капи Чаши За Еднократна Употреба Пластични Тетоважа Мастило Чаши Пигмент Чаши Капи Со База Трајна Шминка Микроблејдинг Мастило Чаши Кои се спецификациите на Чашите За Мастило За Тетоважа? Марка : WZPB Боја : Бел Материјал : Пластична Количина : 300pcs Состојба : 100% Сосема Нов Пакет Вклучува Големина : 11*10mm,14*12mm, 17*14mm кои карактеристики Имаат БАЗА На Капачиња За Мастило WZPB? Овие Капачиња За Мастило за Тетоважа што се користат за држење пигмент или мастило, добри за тетоважа,микроблејдинг и мешање На боја Совршени За држење пигмент или мастило за тетоважа.