Тетоважа Напојување, ЛЕД Дисплеј Ротациона Тетоважа Машина Пенкало RCA Интерфејс Низок Шум Со Голема Брзина Удобен Зафат Алуминиумска Легура За Тетоважа Продавниц?
  • Неодамнешно

Тетоважа Напојување, ЛЕД Дисплеј Ротациона Тетоважа Машина Пенкало RCA Интерфејс Низок Шум Со Голема Брзина Удобен Зафат Алуминиумска Легура

DEN 1039.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Голема Брзина : ротирачкото пенкало за машина за тетовирање прифаќа силен мотор, брзина до 8000prm под НАПОН ОД 9 V, со низок шум и стабилна функција, без топлина за користење долго време Прилагодување на напон : напојувањето Со тетоважа со 4,2 V до 12 V може да се прилагоди, точноста на прилагодување е 0,3 V, што може да ги исполни барањата за брзина на уметниците за тетовирање за работа со различни делови. LED Дисплеј : безжична батерија за тетоважа СО LED дигитален дисплеј, ви овозможува да го прочитате напонот во реално време, мал по големина и лесен по тежина, што е лесно за носење и употреба насекаде. Долга Издржливост : напојувањето Со тетоважа може да се наполни со 5 ќелии за околу 2 до 3 часа според струјата на различни глави за полнење, по целосно полнење, може да се користи 3-6 часа. Алуминиумска Легура : ротациона машина за тетовирање изработена од материјал од легура на алуминиум, цврста и цврста, сјајна и лесна, што е удобно за држење и долготрајна употреба без уморни. Голема Брзина : ротирачкото пенкало за машина за тетовирање прифаќа силен мотор, брзина до 8000prm под НАПОН ОД 9 V, со низок шум и стабилна функција, без топлина за користење долго време. Прилагодување на напон : напојувањето Со тетоважа со 4,2 V до 12 V може да се прилагоди, точноста на прилагодување е 0,3 V, што може да ги исполни барањата за брзина на уметниците за тетовирање за работа со различни делови. LED Дисплеј : безжична батерија за тетоважа СО LED дигитален дисплеј, ви овозможува да го прочитате напонот во реално време, мал по големина и лесен по тежина, што е лесно за носење и употреба насекаде.

Item: