Beavorty Silicone Sclubbers Scalp Massager Shampoo Shampoo Четка 2 во 1 четка за четка за коса Ексфолијатор четка за чистење четка за чистење Флексибилна силиконска четка за туширање за влажн?
  • Неодамнешно

Beavorty Silicone Sclubbers Scalp Massager Shampoo Shampoo Четка 2 во 1 четка за четка за коса Ексфолијатор четка за чистење четка

DEN 149.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Удобно влакно и удобен дизајн, така што може да ви даде добро искуство со туширање Сензорната четка за бања исто така може да ви помогне да се опуштите нежно да ја исцрпувате кожата и да ви овозможи да уживате во тушот. Главата на силиконска четка е еластична, но има моќ за чистење, што е нежно и практично. Исто така, сензорната четка може да се користи како сензорна алатка, добар подарок за новите мајки. Направено од врвен силиконски материјал е, компактен и преносен и удобен за масажа. Карактеристики : небо-сина материја : силиконска големина : 13.65in-изработен од врвен силиконски материјал е, компактен и преносен и удобен за масажа. еластична, но има моќ за чистење, што е нежно и практично. Зачудувачки влакно и удобен дизајн, така што може да ви даде добро искуство за туширање. Бата сензорна четка исто така може да ви помогне да се опуштите нежно да ја исцрпувате кожата и да ви овозможи да уживате во тушот Исто така, сензорната четка може да се користи како сензорна алатка, добар подарок за новите мајки.