Винер Топки Бомби За Капење Смешни Гази За Дакел за Љубителите НА Кучиња XL Wiener Бомби Огромни Пиштоли За Капење Чудни Замолчувања За Бањи За Кучиња Шеги Вини Гегови ?
  • Неодамнешно

Винер Топки Бомби За Капење Смешни Гази За Дакел за Љубителите НА Кучиња XL Wiener Бомби Огромни Пиштоли За Капење Чудни Замолчувања За Бањи

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕШТО ДОПОЛНИТЕЛНО ПОСЕБНО за ЉУБИТЕЛИТЕ НА ВИНЕР – Топчињата Винер Бомбите за Капење се најжешкиот нов нов подарок за љубителите на винерите насекаде Гордо поздравете ја вашата винерска љубов и опуштете се и разгалете се во исто време. ДВЕ ГОЛЕМИ, РАЗНОБОЈНИ БОМБИ ЗА КАПЕЊЕ ЈА ОБОЈУВААТ ВОДАТА ЗА КАПЕЊЕ, НО НЕ И ВАШАТА КАДА-Секое пакување Бомби Винер вклучува две големи топчиња за капење кои ќе ја претворат водата во забавна боја за уникатно искуство за капење. Откако ќе завршите, кадата ќе се исцеди без дамки, бидејќи овие винери ви носат радост без да остават грозни нереди зад себе. ПРЕМИУМ БОМБИ ЗА КАПЕЊЕ НАПРАВЕНИ ВО САД - Нашите Топчиња За Капење Винер Бомби се рачно изработени во САД со висококвалитетни состојки. Бидејќи секоја убава бомба за капење е рачно изработена и уникатна, боите и дезените може да варираат од сликите на екранот. СМЕШНИ ПОДАРОЦИ ЗА КУЧИЊА ЗА ПРИЈАТЕЛИТЕ и СЕМЕЈСТВОТО – Никој не може да види куче винер во дивината без да се насмее, а ние ја донесовме нивната весела магија на овие смешни бомби за капење. Нашите премиум бомби за капење доаѓаат во забавен пакет покриен со винер со прикраден поглед на фантастично миризливите, шарени топчиња за капење внатре. ЧУДЕН ПОДАРОК ЗА ВИНЕР за СЕКОЈА ПРИГОДА : Бомбите За Капење Винер Топки се додаток на странично разделување на роденденски подароци, Велигденски корпи за возрасни, божиќни чорапи или пакети за нега. Тие се исто така хистерично неочекуван избор за Денот на Таткото, Денот на Мајката, Денот на Вљубените, тајните подароци На Дедо Мраз или идеите за подароци За бели Слонови. Винер Топки Бомби За Капењедолго, посно тело. Големи, флопи уши. Кратки, чудни нозе. О, среќен ден! Имаме видување на винер!Има само нешто толку лесно и забавно во тоа да се види винер во дивината, и ние го донесовме тоа едноставно, виновно задоволство на Бомбите За Капење Винер Болс.