Мед Спа Нега 10 парчиња Касети за Замена за Еднократна Употреба 0,01 мм~0,25 мм-Одговара За Д-р Пен Дерма Пен Ултима М5/М7/Н2/Мим Електричен Уред За Нега На Кожата Дермапен ?
  • Неодамнешно

Мед Спа Нега 10 парчиња Касети за Замена за Еднократна Употреба 0,01 мм~0,25 мм-Одговара За Д-р Пен Дерма Пен Ултима М5/М7/Н2/Мим

DEN 415.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Д-р пен замена игли кертриџ 025 мм, бајонет слот, одговара за д-р.пен ултима м5/М7/Н2/мим систем за нега на кожата само. ? Касети изработени од медицинска челична игла и компјутер пластика, one еден од хигиенски пакети пред да ја напушти оригиналната фабрика. ? Лесен за употреба, издржлив и брзо дејство, кратко време на заздравување, висока апсорпција на активни состојки, без трајно оштетување или повреда. ? Мултифункционален-Д-р пен касети има многу различни видови и употреба. Ве молиме проверете го доаѓањето со пакетот за упатствата од типот на касети, за да изберете касети што ви одговараат. ? Д-р пен оригинална фабричка висококвалитетна гаранција, враќање на средствата 100% ако прашања за квалитет. ?Забелешка : брз потрошен материјал за Еднократна употреба, касетите не се враќаат ако сте ги отвориле или користеле (освен за проблеми со квалитетот). ??Како Да Се Користи?? ?Чекор 1. Исчистени касети пред и по секоја употреба ?(75% алкохол, или исчистен со физиолошки солен раствор или УВ), измијте ја и исушете ја кожата.