Fomiyes сина рачка чистач за туширање четки за миење садови за пластична целулит удобна форма на кожа со капење и жени чистење на грбот мажи светло нежно ексфолирачки ?
  • Неодамнешно

Fomiyes сина рачка чистач за туширање четки за миење садови за пластична целулит удобна форма на кожа со капење и жени чистење на грбот

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Четка за бања со долга рачка-користениот материјал нема штета на вашата кожа, применлива за целата кожа Четка за туширање со долга рачка-четката е издржлива и не изгубиле низи за време на вашата употреба. Добар избор за семејна употреба. Задна четка за кожа-влакната се нежни за вашата кожа, но дефинитивно направете добро во четкање од и вар на вашето тело. Платно за миење на бања-има мала дупка на крајот на рачката, што е погодно за складирање. Четка за чистење LOOFAH-Обликот на комуналните услуги има предности на едноставно работење и удобно носење. Четка за бања со долга рачка-користениот материјал нема штета на вашата кожа, применлива за целата кожа. Четка за туширање со долга рачка-четката е издржлива и не изгубиле низи за време на вашата употреба. Добар избор за семејна употреба. Задна четка за кожа-влакната се нежни за вашата кожа, но дефинитивно направете добро во четкање од и вар на вашето тело. Платно за миење на бања-има мала дупка на крајот на рачката, што е погодно за складирање. Четка за чистење LOOFAH-Обликот на комуналните услуги има предности на едноставно работење и удобно носење. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на четката за бања -Големина : 36. -Сетата е издржлива и не изгубиле низи за време на вашата употреба. Добар избор за семејна употреба.