Атлас Поглед НА Трепките ПРЕДВОДЕНА Од Подот, Lightетичари Светлина, Тетоважа Светлина, Пму Светилка, Фацијалистичка Месечина Светилка, Осветлување За Убавина, Нега ?
  • Неодамнешно

Атлас Поглед НА Трепките ПРЕДВОДЕНА Од Подот, Lightетичари Светлина, Тетоважа Светлина, Пму Светилка, Фацијалистичка Месечина Светилка,

DEN 1284.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Целосна покриеност на лицето Горниот лак целосно се ротира наоколу за да ги намали сенките. Полјаците се прилагодливи, совршени за многу намени во индустријата. Може да се прилагоди ниско за маси за маникир, високи спа кревети, па дури и столици за тетовирање!. Се одликува со рамна основа. Зајакнете ја основата доколку е потребно. Совршен за лизгање под мебел. Создадете кул содржина со приложениот телефонски клип. РОТИРАЧКИ ОРЕОЛ-ротирачкиот ореол ги елиминира сенките што ви овозможуваат јасно да ја видите вашата работа како уметник за тетовирање, пму, техничар за трепки, фацијалист или esетичар. ПРИЛАГОДЛИВ ВО ВИСИНА-Одличен За ниски маси и високи столчиња. Што го прави совршено светло за професионалци за убавина. РАМНА ОСНОВА-Нема стативи за удирање! Стабилна и елегантна основа. Оваа функција ќе ви заштеди простор. ТОПЛИ/ ЛАДНИ ТОНОВИ - имаат најдоброто од двата света со јасни бели тонови и топли жолти тонови.