Fomiyes loofah сунѓер сунѓер сунѓер 3 парчиња бања loofah туш ексфолирајќи го телото чистач од мешунка за миење на телото, пријателски миење на телото, бања сунѓер за жени и д?
  • Неодамнешно

Fomiyes loofah сунѓер сунѓер сунѓер 3 парчиња бања loofah туш ексфолирајќи го телото чистач од мешунка за миење на телото, пријателски

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Овој сунѓер на бања лофумот може целосно да ја апсорбира течноста за бања и да произведува богати и густи пени Овие пуфти од бања лофуми се доволни за едно семејство да користи, безбедни и хигиенски. Телото, заштедете време и напор, многу погодно за секојдневно длабоко чистење на телото. Суперскиот сунѓер за туширање е дизајниран за вас да го користите или за совршено чистење и ексфолирајќи ја кожата темелно. Можете да го користите овој сунѓер за туш, за еластични, но ефективни ефекти за чистење, за да ја оставите кожата да заблеска и мазна. Овој сунѓер на бања лофумот може целосно да ја апсорбира течноста за бања и да произведува богати и густи пени. Овие пуфти од бања лофуми се доволни за едно семејство да користи, безбедни и хигиенски. Телото, заштедете време и напор, многу погодно за секојдневно длабоко чистење на телото. Суперскиот сунѓер за туширање е дизајниран за вас да го користите или за совршено чистење и ексфолирајќи ја кожата темелно. Можете да го користите овој сунѓер за туш, за еластични, но ефективни ефекти за чистење, за да ја оставите кожата да заблеска и мазна. Опис Овој сунѓер на бања, направен од врвен материјал, е издржлив и практичен за долго време.