Молен 5 парчиња корејски Ракавици За Пилинг Азиски Пилинг Крпа За Перење За Бања Еднократно Пилинг Крпа За Бања Со Двојна Текстура За Туширање, Спа, Масажа И Пилинг ?
  • Неодамнешно

Молен 5 парчиња корејски Ракавици За Пилинг Азиски Пилинг Крпа За Перење За Бања Еднократно Пилинг Крпа За Бања Со Двојна Текстура

DEN 79.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Свежа кожа●Користење Ракавици За пилинг На Молен за нежно и ефикасно ексфолирање на слоеви на мртва кожа и нечистотии од површината на телото Кога ја користите нашата корејска ракавица за пилинг 2-4х месечно, ќе уживате во подобра апсорпција на производот, помалку испакнатини и вродени влакна и зголемена циркулација. ●Ја подобрува Текстурата На Кожата ● Нашата крпа за перење за пилинг работи и со различни текстури на кожата, изберете ја онаа што најдобро функционира за вас и вашата кожа. Повторената употреба продолжува да ја омекнува грубата, сува кожа. `+Чиста И Здрава Кожа. Корејската крпа За перење со пилинг промовира здрава кожа и ја активира циркулацијата на крвта. Нашата ракавица за длабок пилинг работи за сите типови кожа, ви помага во борбата против акните, осипите, егземата и сл. Совршен за пилинг на вратот, рамената, стапалата и многу повеќе. ●Една Големина Најмногу Одговара На Нашата италија пешкирот беше изработен од 100% Вискоза Вискоза, материјалот се протега за да се приспособат на повеќето големини на рацете. Одлични ракавици за пилинг за бања/туш и за жени и за мажи. ①Лесно Исчистете Ја Откако ќе ја користите ракавицата за пилинг, едноставно исплакнете исчистете ја и користете ја вградената јамка за закачалки во секоја ракавица за да ја закачите слушалката и да се исуши на воздух. Молен 5 Парчиња корејски Пилинг За Бања Пилинг Крпа За Перење Вискос Крпа Со Голема големина Ракавици За Пилинг Опис : Големина : 5,85 х 7,14 х 0,23 инчи боја на ракавица за пилинг : розова, сина, зелена, жолта 100% Вискоза Вискоза : Соодветна текстура за отстранување на ексфолирачките клетки на кожата и чистење На Порите Типови На Кожа : Сува, ронлива кожа.