12 парчиња Држач За Пигмент За Тетоважа, Послужавник За Алатки За Тетовирање, Организатор На Пигменти За Пигменти За Тетоважа Држачи За Чаши За Мастило Материјали З?
  • Неодамнешно

12 парчиња Држач За Пигмент За Тетоважа, Послужавник За Алатки За Тетовирање, Организатор На Пигменти За Пигменти За Тетоважа

DEN 1299.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држач за пигмент за тетоважа : Заштедете Време за подгответе додатоци и одржувајте се организирано Спречување на тркалање на иглата, правејќи ја тетоважата безбедна и хигиенска. Организатор На Мастило За Тетовирање : Голем капацитет, може да се користи за складирање на разни касети игли и пигмент за тетовирање што ви се потребни за да исполните различни барања за тетовирање. Додаток За Уметност на телото : фрлете го по употреба, за да можат клиентите да бидат сигурни. Идеален за работа на тетоважа, тетоважа на веѓите и плови на усната. Држач за Чаши со мастило : Преносливата големина е погодна за носење. Изработени од висококвалитетен пластичен материјал. Издржлив и удобен, безбеден и лесен за употреба. Акрилна Решетка За пигменти : Одличен држач за пигмент за тетоважи за професионални уметници за тетовирање користете, 12 парчиња од пакетот, задоволете ги вашите потреби.