Комплетен Комплет За Машини За Тетовирање-Комплети За Тетовирање Јуелонг Про Лагер Калеми За Шејдер Тетоважа Митралези Со Напојување Педали За Стапала Пигментни ?
  • Неодамнешно

Комплетен Комплет За Машини За Тетовирање-Комплети За Тетовирање Јуелонг Про Лагер Калеми За Шејдер Тетоважа Митралези Со Напојување

DEN 575.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПЛЕТЕН КОМПЛЕТ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ-Комплетен професионален комплет за тетовирање е добар избор за Почетници, Ученици, Уметници за Тетовирање Комплетот за тетовирање почетник ги вклучува сите материјали за тетовирање : машини за тетовирање, мастило за тетовирање, игли за тетовирање, напојување, кабел за штипки, педала за стапала, капачиња за мастило, рачки за врвови, кожа за тетовирање,хартија за пренос,громови, о-прстени, гумени ленти итн. КАЛЕМИ ТЕТОВАЖА МАШИНА-Професионални тетоважа машини пиштол, Ова е двојна намена машина За Линија и Шејдер и машината е надградена за подобрување на работните перформанси и работниот век. Леано железо тетоважа машина 10 заврши калеми. Рамката на машината е изработена од висококвалитетно железо, Лесни и ниски вибрации. ОДЛИЧНО КВАЛИТЕТНО НАПОЈУВАЊЕ-напојување Со тетоважа со ножна педала и кабел за клип, лесен, со големина на дланка, доволно е мал дури и да се вклопи во вашиот џеб. Стандардно поставување на напон, точна регулација на напонот. Перформансите се исклучително стабилни, првиот избор на професионални тетоважи. Лесно може да се префрли помеѓу режимот на лагер или шејдер. ПОВЕЌЕ ДОДАТОЦИ ЗА ТЕТОВАЖА - стерилизирајте игли за тетоважа, 22мм зафат на машина за тетовирање Од Алуминиумска Легура,чаши со мастило, 1 комплет алатки за прилагодување ,црно мастило за тетоважа 5мл, ракавици за тетовирање за еднократна употреба и повеќе додатоци за вас(громови, о-прстени, гумени ленти и др. Комплет за тетовирање Со високи Перформанси, направете лесно тетовирање, одлично за вежбање. ТИМСКА УСЛУГА ЈУЕЛОНГ-Јуелонг е професионален снабдувач на производи за тетовирање. Сите материјали за тетовирање се тестирани строго пред пакувањето и испораката, Ако комплетот за машина за тетовирање што го добивте со проблемот на исчезнати делови или оштетени, слободно контактирајте не. Ние секогаш ќе ви обезбедиме задоволителна и брза услуга за клиентите. Јуелонг Комплет За Машини За Тетовирање Со Високи Перформанси За Сите Карактеристики На Страста За Тетовирање : - машина за Тетовирање 10 намотки за завиткување, изработени од висококвалитетно железо.Лесни и ниски вибрации, можат да работат долго време без рачно уморни. - Ова е машина со двојна намена За Линија и Шејдер и машината е надградена за да ги подобри своите работни перформанси и работниот век. - Напојувањето со тетоважа може да обезбеди брзо и прецизно прилагодување на активирањето/напонот.Подобрете ја сигурноста и ефикасноста на вашата машина со мазна конзистентна излезна моќност. - Почетниот комплет за тетовирање ги вклучува сите материјали за тетовирање.