Маош Продолжување На Трепките Картички За Инструкции За Нега, Картичка За Нега, Картичка За Нега На Трепки, Додатоци За Техничари За Трепки, Розов Дизајн 50 Пакет, Дв?
  • Неодамнешно

Маош Продолжување На Трепките Картички За Инструкции За Нега, Картичка За Нега, Картичка За Нега На Трепки, Додатоци За Техничари

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВКУПНО 50 КАРТИЧКИ печатени премиум картички напред на картичка од 3,5 х 2 инчи. дизајнот е црн со бели икони. Картичката За Продолжување на трепките Е картичка што можете да им ја дадете на вашите клиенти на крајот од нивната услуга за продолжување на трепките. Секоја картичка е дизајнирана со неколку совети и Чпп кои се обезбедени од професионални техничари за трепки директно. Картичка За Продолжување на трепките, картички за нега на продолжување на трепките картички за трепки за салон, давајќи им на нови клиенти, помагајќи им подобро да ги грижат трепките. Ако поради некоја причина не сте 100% задоволни, контактирајте не за целосна наплата или замена без проблеми!. Пакет од 50, Двострани Големина 3.5 х 2 " инчи Продолжување На Трепките После Нега Инструкции Картички.Ние нудиме производи со најдобар квалитет на клиентите.