Zerodeko loofah Sponge lofah Sponge Flamingo Bath Sponge животински сунѓер тело чистач ексфолијатор на пенење од мрежи мрежи Mesh Pouf Sclubber Body Washer за домашна бања материјали сунѓер тело сунѓер ?
  • Неодамнешно

Zerodeko loofah Sponge lofah Sponge Flamingo Bath Sponge животински сунѓер тело чистач ексфолијатор на пенење од мрежи мрежи Mesh Pouf Sclubber

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Фламинго бања сунѓер животинско сунѓерско тело чистач ексфолијатор на пенење мрежи мрежи мрежи пуф -чистач топка топка за миење садови за материјали за домашна бања Ексфолирачки меч за топка за туширање, пунѓери не-вирусен материјал за инсиптидност, опремен со долга низа што виси, што не го прави лесно да се распадне, лесно се исуши по бањата или тушот. Туширање на сунѓер за сунѓер за сунѓер, мека топка за мека тело, чиста топка има за цел да создаде богат латер од мала количина сапун за тело или гел за туширање преку ултра големи мрежи за траен латер. Цвеќиња со бања, симпатична форма на фламинго, ќе ве натера да сакате капење. Подарок за вашите жени пријатели или мали девојчиња. Оваа топка за сунѓер за бања не може да биде дома, но и најдобриот избор за патување, удобен и едноставен. Фламинго топка за туширање фламинго ексфолирачки сунѓери и можете да ја ексфолирате, чистите, да ја смирите кожата со грижа за миење сапун или гел за туширање при ладење. И триењето е удобно. Опис Овие топчиња за бања се изработени од супер материјали, кои лесно се мијат за чувствителна кожа, мазна и удобна по употреба. Преку фини мрежи за бања, можете да создадете богат латер од гел за туширање.