Парфем Аз Сонсет За Мажи-Машка Колонска Вода, Рачно Изработена, Темна, Романтична, Мирис На Кафе-Ноти На Колумбиско Кафе, Црно Кафе, Цигари, Шума, Лосион За Путер Од К?
  • Неодамнешно

Парфем Аз Сонсет За Мажи-Машка Колонска Вода, Рачно Изработена, Темна, Романтична, Мирис На Кафе-Ноти На Колумбиско Кафе, Црно

DEN 392.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мала куќа за мириси со седиште во инди, родена од Феникс, Arзона Секој мирис раскажува приказна за мојот живот што живее во Долината. Земја На Потекло : САД. Суровост Слободен : Да. Демензија на производот : 2,5 х 1,25 х 4 инчи; 1,7 Унци. Мала куќа за мириси со седиште во инди, родена од Феникс, Arзона. Секој мирис раскажува приказна за мојот живот што живее во Долината. Земја На Потекло : САД. Суровост Слободен : Да. Демензија на производот : 2,5 х 1,25 х 4 инчи; 1,7 Унци. Ова е посебен мирис посветен на мојот очув, човек кој направи се што не мораше. Тој секогаш беше на предниот трем пушејќи цигара и пиеше кафе кога не беше во гаражата правејќи нешто од дрво. Оние мириси во комбинација со лосионот какао шеа путер што го носеше се она што секогаш ќе го поврзувам со него. Оттогаш тој се исели од државата и кога ќе се сетам дека прскам на Некој Аз Сонсет и се потсетувам колку сум среќен како син.