GGRICHYI 20 ПАРЧИЊА Тетоважа Маса Крпа Стоматолошки Лигавчиња Водоотпорен За Еднократна Употреба Тетоважа Маса Душеци Стоматолошки Тетоважа Послужавник Опфаќа Тетов?
  • Неодамнешно

GGRICHYI 20 ПАРЧИЊА Тетоважа Маса Крпа Стоматолошки Лигавчиња Водоотпорен За Еднократна Употреба Тетоважа Маса Душеци Стоматолошки

DEN 859.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цел : подлогата за маса За Тетовирање спречува материјалот во боја да се инфилтрира и да ја обои работната маса Лесен за употреба : лигавчето за Тетовирање за Еднократна Употреба е лесна за употреба, мала по големина и може да се преклопи во комплет за тетовирање. Предности : Водоотпорната подлога за тетовирање е поделена на напред и назад. Подигнатите линии на јп честички на предната страна контактираат со решетката за материјал во боја на машините, а линиите на задниот дел од мрежната хартија го зголемуваат триењето на работната површина. За еднократна употреба : стоматолошки лигавчиња за еднократна употреба е еднократна употреба за да се спречи вкрстена инфекција помеѓу клиентите. 3 слоеви : тетоважа маса крпа е комбинација од 3 слоја, еден слој на ЈП водоотпорна мембрана на површината, а останатите 2 слоја на абсорбента мрежа хартија.