2 Парчиња Двострани Деца И Возрасни Безболни Крпи Ракавици Сунѓер, Пилинг За Чистење На Телото, Триење Кал Сунѓер Бања Топката Полно Тело, За Секојдневно Нежно Чист?
  • Неодамнешно

2 Парчиња Двострани Деца И Возрасни Безболни Крпи Ракавици Сунѓер, Пилинг За Чистење На Телото, Триење Кал Сунѓер Бања Топката Полно

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Двострани Безболни Ракавици За Крпи Дали ве мачи фактот што традиционалната крпа за капење е лизгава, не е лесна за триење прашина и ја повредува нежната кожа? Потоа дојдете и пробајте ја оваа надградена безболна пилинг сунѓер ракавици! Лесно ги отстранува мртвите клетки од кожата, оставајќи го вашето тело појасно, помазно и помеко ●Лесна Ексфолијација●овој пилинг за тело е совршен за пилинг на целото тело. Длабоко ја отстранува мртвата кожа и нечистотија, без миење на телото, без хемикалии, без иритација или оштетување на кожата. Нежниот интензитет го ексфолира целото тело и уживајте во свиленкаста мазна, исчистена кожа со денови. ●Материјал погоден за кожата Е Направен Од пва бисерен памучен материјал, површината е задебелена, меморијата се враќа и е удобна и пријатна за кожата. Ултра меката и фина површина е совршена за детска нежна кожа за вистинско триење. Длабоко ја чисти кожата и ја враќа убавата кожа. ①Дизајн на детали Тој прифаќа дизајн на отворање од типот на ракавици, кој не ја зема раката и не е лесно да се лизне. Паметен дизајн на кука, лесен за закачување, може да се исуши навреме, чист и хигиенски. €Издржлив И Издржлив Q Месење И издржлив, долг работен век. Истегнување и солза отпорни, долгорочна употреба не ќе пилинг. Исушете го воздухот кога не се користи и брзо омекнете кога сте изложени на вода.

Name:
Sponge Shower Gloves
Material:
PVA Sponge
Color:
Green / Blue / Pink / Yellow
Size:
19.5*13.5cm/7.67*5.31in
♥♥Package Included:
2Pcs* Double-Sided Painless Towel Gloves: