Заздравување на телото чистач на телото чистач за чистење на телото чистење четки за чистење на четки за триење на четки за туширање на четка за тело, чистеше масај?
  • Неодамнешно

Заздравување на телото чистач на телото чистач за чистење на телото чистење четки за чистење на четки за триење на четки за туширање на

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Помага од отстранување на мртвата кожа и нечистотија, ја стимулира циркулацијата на крвта Совршен подарок за вашите пријатели и семејства. Ергономска рачка за дизајн, лесна за одржување и лесна за употреба. Мека влакна, четката за када за бања е безбедна за вашата деликатна кожа. Направено од природни материјали, оваа четка за тело за бања е еко-пржено, безбедна и здрава за употреба. Помага од отстранување на мртвата кожа и нечистотија, ја стимулира циркулацијата на крвта. Совршен подарок за вашите пријатели и семејства. Ергономска рачка за дизајн, лесна за одржување и лесна за употреба. Мека влакна, четката за када за бања е безбедна за вашата деликатна кожа. Направено од природни материјали, оваа четка за тело за бања е еко-пржено, безбедна и здрава за употреба. Опис Дали барате четка за бања со влакната? Предметот ќе биде добар избор. Оваа ставка е едноставна и практична четка за бања, која помага да се отстранат мртвата кожа и нечистотијата, а исто така ја ексфолира и стимулира циркулацијата на крвта, одличен ефект врз нозете, колената, нозете за триење и мека кожа.