Бакнеж На Змеј Тетоважа Кертриџ Игли #12 0,35 мм 5 Еден Магацинот Магнум Стандард За Еднократна Употреба Тетоважа Касети 20 парчиња Игли За Професионални Ротирачки Тет?
  • Неодамнешно

Бакнеж На Змеј Тетоважа Кертриџ Игли 12 0,35 мм 5 Еден Магацинот Магнум Стандард За Еднократна Употреба Тетоважа Касети 20

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бакнеж на змеј тетоважа игла касети се направени од 316 медицински нерѓосувачки челик Врвот на иглата користи игла во а-фаза. Секоја игла е прикажана и тестирана строго. Точно одговара за игла групи секој пат, мазните рабови елиминираат дополнителна траума.имаат систем за стабилизација на игли кој обезбедува издржливост и оптимални перформанси. Бакнеж на змеј тетоважа игли касети се обезбедување со висока густина јасно пластично тело. Случајот со касети беше направен од медицинска пластика што овозможи да се намали триењето помеѓу иглата и обвивката на минимум, а иглите остануваат остри., лесно тетовирање и подобра видливост. Домување со низок профил и подобар проток на мастило и обликуван одвнатре. Бакнеж на змеј иглите за тетоважа се опремени со сигурна мембрана, што гарантира дека ниту едно мастило не може да истече до зафатот, може да спречи враќање на мастилото. Мембраните и врвовите на овие игли им овозможуваат на уметниците да уживаат во потечна процедура за тетовирање.