FXLYMR Туш Седиште Модерна Бања Туш Столче Ѕид Монтирани Виткање Седиште За Капење, Преклопен Туш Стол Постари Бања Помош Клупи Со Поддршка Нога, Алуминиумска Рамка М?
  • Неодамнешно

FXLYMR Туш Седиште Модерна Бања Туш Столче Ѕид Монтирани Виткање Седиште За Капење, Преклопен Туш Стол Постари Бања Помош Клупи Со

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☛Применливо : Безбедно Седиште за Туширање Во Бањата Може да се Користи во Туш кабината како Седиште за Туширање, Чекор За Одмор на Стапалата Може да се Користи И Како Клупа За Чевли, Клупа За Одмор Итн. ☛Стабилност : Со Потпорни Нозе, Стабилни и Тешки, Максимално Статичко Оптоварување од 400 Фунти, Нема Да Предизвика Деструктивен Притисок врз Ѕидот, Посигурен. Водоотпорен, Отпорен На Корозија. ☛Дизајн : Лесно Може Да се Преклопи нагоре и надолу на 90 Степени. Кога Не Се Користи, Лесно може Да се Појави за Да Одговара На Површината на Ѕидот, што Во Голема Мера Заштедува Простор во Бањата. Овен сертифициран : Клупата За Столче За Туширање Е Се, Сертифициран Производ Со Врвен Квалитет На Фда, Секогаш Нуди Удобно И Безбедно Решение за Сите Лица Со Ризик Или Постари Лица кои Имаат Проблеми Со Стоење Додека Се Тушираат. Завршува Со Одлични Перформанси и Повеќе Личи На Уметничко Дело. Не Само што Може Да Ви Помогне Поудобно И Побезбедно Да Уживате Во Туширањето, Туку И Да ја Украсите Вашата Бања. ☛Карактеристики1. Водоотпорен, Отпорен На Корозија, Никогаш Не ' Рѓа, 90 ° Преклоплив, Заштеда На Простор. Со Потпорни Нозе, Стабилни и Тешки, Максимално Статичко Оптоварување од 400 Фунти, Нема Да Предизвика Деструктивен Притисок врз Ѕидот, Посигурен. Широко Применливо, може да се Користи во Просторијата За Туширање како Седиште за Туширање, Чекор За Одмор на Стапалата. Може да се Користи И Како Клупа За Чевли, Клупа За Одмор Итн.☛Спецификации на производот Име : Туш Столица : Бел Материјал : Алуминиумска Легура И Пластика Големина : 42см Х 38см Х 40см; (1 см 0,4 Инчи) Максимално Оптоварување : 400 фунти (180кг)Нето Тежина : 4,5 Фунти (2кг)Бруто Тежина : 6,6 Фунти (3кг) Pack Пакетот Вклучува 1 Х Столче За Туширање☛Инсталација1.