Бања Соли За Жени, Релаксирачка Морска Сол Бања Впие Со Навлажнувачки Бадемово Масло и Есенцијални Масла, Направени Во САД Од Луксини, 16 мл.
  • Неодамнешно

Бања Соли За Жени, Релаксирачка Морска Сол Бања Впие Со Навлажнувачки Бадемово Масло и Есенцијални Масла, Направени Во САД Од Луксини,

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КАПЕТЕ СЕ ВО ЛУКСУЗ со претворање на времето за капење во спа искуство со Луксузна навлажнувачка бања натопете соли Миризливи со есенцијални масла дизајнирани да го подигнат вашето расположение. Оваа детоксикација за бања со сол епсом помага да се извлечат токсините и тешките метали од вашето тело за да се врати здравјето, да се ослободи стресот и да се смират умот, телото и душата. Натопено со масло од сладок бадем за свиленкаста мазна кожа. ПЕТНАЕСЕТ МИНУТИ И ТОПЛА БАЊА Е МЕНУВАЧ НА ИГРАТА. Луксузните соли за капење за мажи и жени се прават со морска сол и сол епсом. За максимален ефект и подобра ноќ на ресторативен сон, користете ги овие лековити соли епсом за натопување на болните мускули и зглобови за да му помогнете на вашето тело да се опушти, да ја смири болката и да ја ослободи напнатоста на зглобовите пред спиење. ВАШАТА БЛАГОСОСТОЈБА Е ВАЖНА. Имајте мир на умот знаејќи, Луксузни сите природни соли за капење се направени со врвни состојки кои се безбедни за целото семејство. Нашите релаксирачки натопи за капење се вегански, без палмино масло и се направени без парабени, фталати, детергенти, синтетички бои или полнила. Ние никогаш не тестираме на животни и нашите производи Скокаат Зајаче сертифициран. ПОКАЖЕТЕ И ДЕКА Е ВАЖНА со тоа што ќе ја охрабрите да одвои време да се грижи за себе. Таа прави толку многу за оние што ги сака, веројатно заборава дека и таа е важна. Кога ќе и подарите еден од релаксирачките производи за капење На Луксини, и давате луксузно бегство во свет на ресторативен мир и здравје за нејзиното тело и душа. Давањето разгалување на домашно спа искуство е начинот на кој таа ќе знае дека се грижите.