FXLYMR Седиште За Туширање Седиште За Бања Розова Висина Прилагодлива Безбедност На Преклопување Столче За Бања Нелизгачко Седиште За Туширање Максимална Корисничк?
  • Неодамнешно

FXLYMR Седиште За Туширање Седиште За Бања Розова Висина Прилагодлива Безбедност На Преклопување Столче За Бања Нелизгачко Седиште За Туширање

DEN 2177.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мравки И Силни : Нелепливите Нозе На Столицата За Капење Обезбедуваат Максимална Стабилност и Стабилно Седиште ☛Луѓе : Постарите Лица со Попреченост, Повредените И Другите Кои Сакаат да Седат во Бањата Можат да Ја Користат Бањата. ☛Дизајниран : Опремен Со Holономски Одводни Дупки за Да Се Обезбеди Непречена Дренажа и Да се Намали Лизгањето или Здружувањето На Водата. ☛Дизајн : Издржливо Поларно Техничко Седиште За Удар, Удобна Подлога и Глава Што Не Се Лизга, Лесен Стол за Туширање за Лесно Патување или Складирање. Лесно За Чистење. ☛Простор : Удобен И Преклоплив, Ниту Еден Простор не Е Окупиран Кога не Е Во Употреба. Клупата За Капење е Специјално Дизајнирана да Обезбеди Максимална Безбедност и Удобност за Корисникот.Некои Од Неговите Карактеристики се : Вакуумската Чаша е Дизајнирана со Голема Подлога За Совршено Да Одговара на Површината за Поддршка за Да Обезбеди Стабилност при Употреба.Неговата Висина на Ногата Е Прилагодлива, Што Ја Максимизира Висината на Столот за Корисникот.Неговото Седиште е Ergономско, Хигиенско и Лесно Се Чисти, Што Овозможува Да Се Исцеди Течноста.