Хуохуо 100 ПАРЧИЊА Ракави Со Кабел За Клип,Кутија Пластична Штипка Ракави Со Кабел Розова, Капаци За Хигиенски Клип За Еднократна Употреба, Една Кутија Од 100 ПАРЧИЊА ?
  • Неодамнешно

Хуохуо 100 ПАРЧИЊА Ракави Со Кабел За Клип,Кутија Пластична Штипка Ракави Со Кабел Розова, Капаци За Хигиенски Клип За Еднократна

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1Име на производ : Хуохуо 100 парчиња Капаци На Кабелот За Штипки за Материјали за Чистење Тетоважи.Список за пакување : Вклучува 100 парчиња капаци за кабел за тетоважа со штипки, Големина : 50*810*0.35 мм, оваа кутија со висококвалитетни јажиња за тетовирање за еднократна употреба ќе ги задоволи вашите потреби и за квалитет и за квантитет.Опсег на употреба : Добро за избегнување на контаминација со прашина и мастило кога користите машини за тетовирање или линии за клипови, Помогнете да се одржи чиста работна станица.Предности : Спречува заплеткување на жиците,Ефикасно намалете ја бучавата кога машината за тетовирање работи и Е За Еднократна употреба.Гарантирано задоволство : Хуохуо е снабдување со про тетоважа. Ние сме посветени на квалитетот на производот и искуството за купување клиенти. Ако имате какви било прашања за производот, добредојдовте да не контактирате во секое време.