Тетоважа Клип Кабел, Тетоважа Клип Кабел 5.9 стапки RCA Тетоважа Клип Кабел Директно Главата Суперфини Тетоважа Клип Кабел кабел За Тетоважа Пенкало Машина Тетоважа ?
  • Неодамнешно

Тетоважа Клип Кабел, Тетоважа Клип Кабел 5.9 стапки RCA Тетоважа Клип Кабел Директно Главата Суперфини Тетоважа Клип Кабел кабел За Тетоважа Пенкало

DEN 130.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Едноставна Операција : тенката жица на линијата ЗА клипови RCA е долга 1,8 метри, што обезбедува доволно простор за должина за уметникот за тетовирање да ја олесни операцијата Стандарден Интерфејс : Стандарден приклучок RCA, погоден за машини за тетовирање со RCA интерфејси, кои можат да бидат добро поврзани со машината за тетовирање за подобро работење. Отпорност на триење : обвивката на жицата на кабелот за клип е изработена од материјал ТПЕ, кој е отпорен на несогласување, мекост, висока цврстина на истегнување, отпорност на висока температура и отпорност на триење. Стабилна Струја : кабелот за кабел за тетовирање е изработен од 40 видови бакарен материјал без кислород како проводна жица, која има силна спроводливост и стабилен пренос на струја. Приклучок за легура : приклучокот на кабелот за тетоважа е направен од легура, а приклучокот не е лесно да се изгуби врската помеѓу машината за тетовирање и напојувањето. Едноставна Операција : тенката жица на линијата ЗА клипови RCA е долга 1,8 метри, што обезбедува доволно простор за должина за уметникот за тетовирање да ја олесни операцијата. Стандарден Интерфејс : Стандарден приклучок RCA, погоден за машини за тетовирање со RCA интерфејси, кои можат да бидат добро поврзани со машината за тетовирање за подобро работење. Отпорност на триење : обвивката на жицата на кабелот за клип е изработена од материјал ТПЕ, кој е отпорен на несогласување, мекост, висока цврстина на истегнување, отпорност на висока температура и отпорност на триење.

Item Type:
Tattoo Clip Cable Cord
Material:
TPE, copper, alloy
Line Length:
Approx.1.8m /5.9ft
Plug Type:
RCA 6.35mm audio plug
Applicable:
Tattoo machine with RCA interface
Function:
Connect tattoo machine and power supply
Package List:
1 x Tattoo Clip Cable Cord :