Вежба За Тетоважа На Веѓи Кожа: Пракса За Празна Тетоважа Вежбајте Микроблејдинг На Кожата Силициумска Кожа Силиконски Влошки Лист За Вежбање За Уметници За Тетов?
  • Неодамнешно

Вежба За Тетоважа На Веѓи Кожа: Пракса За Празна Тетоважа Вежбајте Микроблејдинг На Кожата Силициумска Кожа Силиконски Влошки

DEN 135.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направен е од силиконски материјал кој е вистинска текстура на кожата, многу погоден за почетници да практикуваат употреба на тетовирање Нашите вештачки чаршафи за кожа се одлични и за почетници и за сертифицирани професионалци, погодни за дома и. Има доволно количество листови за вежбање на кожата кои можат да ги задоволат вашите различни видови на употреба на практиката за тетовирање. Многу практично за вежбање тетоважи, како што се тетоважи на веѓи, вежбање ајлајнер и многу повеќе. Не е лесно да се избледи кога ќе се стави долго време за неговиот издржлив силиконски материјал, практичен за употреба. Опис Веѓа Тетоважа Пракса Кожата Празно Тетоважа Пракса Кожата Микроблејдинг Пракса Силикон Кожата Силиконски Влошки Пракса Лист За Тетоважа Уметници Пракса Тетоважи Карактеристики-Материјал : Силиконски Големина : 18, 90Х14, 50Х0, 10см/ 7, 43Х5, 70Х0, 04во-Многу практично за вежбање тетоважи, како што се тетоважи на веѓи, вежбање ајлајнер и многу повеќе.