минкиси Женски Капи Свилена Капа Капа За Туширање За Жени Девојки 3 Спакувајте Двослојна Капа За Капење Капа За Лилјаци Капа За Коса За Повеќекратна Употреба Капач?
  • Неодамнешно

минкиси Женски Капи Свилена Капа Капа За Туширање За Жени Девојки 3 Спакувајте Двослојна Капа За Капење Капа За Лилјаци Капа За Коса За Повеќекратна

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Удобна И Дишечка Капа За Туширање, Погодна за Шминка, Спа Центар, Берберница За Миење Лице или Спиење Дизајниран за Еластична Лента, Погоден за Различни Обеми на Главата, Погоден за Повеќето Луѓе. Добро изработени Од Врвни И Цврсти Материјали, Безбедни и Практични За Долготрајно Користење На Времето. Надворешниот Слој е Еластичен и Удобен за Носење, А Оваа Капа за Туширање е Многу Убава и Практична. Овие Капачиња За Туширање се Одлични Подароци за Вашето Семејство и Пријатели Кои Имаат Деца за Да Покажат Загриженост. Описубави, печатени капачиња за туширање за жени. Капачињата За Туширање во домаќинството се направени од врвни материјали и удобни за носење. Останете удобно околу главата. И оваа Капа за Туширање може да помогне да се намали триењето помеѓу косата и перницата и да се заштити косата од вода, давајќи ви удобно време за капење и лесно да ја заштитите косата.Карактеристики-Боја : Избрана Боја-Материјал : Сатен И Пева-Големина : 32, 00Х32, 00Х1, 00см/12, 58Х12, 58Х0, 39во-Добро изработени од врвни и цврсти материјали, безбедни и практични за долготрајно користење на времето.