Исцелен чистач на телото, чистач на телото, чистач на тело 4 парчиња мешуф, пуф туш, пуф луфа луф, пуфт чистач пуф, паф бања, сунѓер, сунѓер, ексфолирачки лофон сунѓер, ?
  • Неодамнешно

Исцелен чистач на телото, чистач на телото, чистач на тело 4 парчиња мешуф, пуф туш, пуф луфа луф, пуфт чистач пуф, паф бања, сунѓер,

DEN 227.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Топка за бања на телото : Направено од PE материјал, практичен и удобен за трајни и употреба Специјалната долга лента Deisgn го прави поразличен и поудобен од другите топки за бања. Мек и удобен цвет на бања. Јажиња од обете страни за лесна употреба и суспензија. Помогнете да се опуштите и оставете да уживате во тушот. Список на пакети 4 x Карактеристики на топки за бања - Боја : разновидна боја. - Направено од PE материјал, практичен и удобен за трајни и употреба. - и удобен цвет за бања. - Материјал : ЈП. - Големина : abut 30 x 5 x 5cm. - Јажиња од обете страни за лесна употреба и суспензија. - Специјалната долга лента Deisgn го прави поразличен и поудобен од другите топки за бања. - Помогнете да се опуштите и да ви дозволите да уживате во тушот. Информации за стоки Овој производ е изработен од врвен PE материјал, издржлив и практичен за долго време.