Лов на лов на седло на лесни дрвја: Удобно ловечко седло со седиште, прилагодливо седло за искачување на дрвјата, алатки за безбедност на лов, се чека целиот ден без ?
  • Неодамнешно

Лов на лов на седло на лесни дрвја: Удобно ловечко седло со седиште, прилагодливо седло за искачување на дрвјата, алатки за безбедност

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Издржлив материјал : Среќната седло на Детелина Дрво е изработено од материјали кои биле со мала тежина, издржлива и екстремно силна, и ултра-висока молекуларна тежина полиетиленска шуплива плетенка, изградена со употреба на врвен квалитет динема, лесен синтетичко влакно 15 пати посилен од челик на Сооднос на тежина до сила, можете да маневрирате тивко и да ви дадете часови удобност без вкочанетост или грчеви Целиот ден се чека без напор удобност. Седло за лов на ултралејт : Среќата за лов на лов на детелина е дизајнирана да ви овозможи слободно да се движите на дрвото. Ременот и ременот на ременот и дрвото, се сигурно безбедни и лесни за употреба. Дајте поддршка за грбот токму таму каде што сакате. Не само што седлото на лов на лов на Детелина ги решава повеќето проблеми со големината (одговара на половината од 28 "-40"), туку е несомнено најудобното и технолошки напредно, но сепак едноставна за употреба, седлото некогаш. Удобно : Среќната опрема за лов на седло на седлото на седлото на седлото Дизајн на седло се удобни и изненадувачки лесни и компресибилни, му овозможува на ловецот да го суспендира безбедно од лентата за дрво на багажникот, облечен во супер лесна и удобна седла на дрво идеално за долги часови на седење. Седлото на лежиштето на дрвјата обезбедува алатки за безбедност на лов кои ги заменуваат и дрвјата и целото тело за тело.