CWSDXM риболов тегови мијалници за риболов риболов тежини собрани сет 50 парчиња, мијалници за куршуми, топови и молив со капки шут тегови, отстранливи гумени јадра за ?
  • Неодамнешно

CWSDXM риболов тегови мијалници за риболов риболов тежини собрани сет 50 парчиња, мијалници за куршуми, топови и молив со капки шут тегови,

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Различни грам тегови риболов : со разни отстранливи тежини на риболов, вклучувајќи 5 G/0,18oz, 8g/0,28oz, 10g/0,35oz, 12g/0,43oz, 20g/0,7oz Можете да ја изберете големината преку оддалеченост од леење или која било големина според вашите потреби за риболов и ситуации. Олово со тежина со грам марки : Колку е совршен DIY справи! Можете лесно да инсталирате целосна опрема во полето, и секоја отстранлива тежина на јадрото е обележано со специфичен грам, така што не мора да се срамите од заборавањето на тежината. Лесно за замена : Повеќе не го губи вашето време! Најголемата предност е што е лесно да се замени секоја тежина што ја сакате. Со пластичен приклучок на секој крај на оловото мијалник, може да помогне да се заштити риболовната линија од оштетување. Стабилна врска и мазно ротирање : Ако сте загрижени за извртување на риболовната линија, можете да го користите ова вртење на барел за да спречите извртување. Погоден е за бесплатна опрема и ikaика Риг. Вртењето на риболов од не'рѓосувачки челик ќе обезбеди постабилна врска и издржлива со употреба. Без разлика дали ќе го врзувате риболов или мамка на вртливата, може да обезбеди многу стабилна врска. Може непречено да ротира 360 ° и да ја апсорбира ротацијата на мамката пред да ја пренесе на риболовната линија. Што добивате : Различни грам тегови на олово + дуо заклучување на риболов вртливите. Дојдете и изберете различни грам тегови за различни води за да ја зголемите стапката на успех на риболов, ќе го сакате овој комплет. Различни грам тегови риболов : со разни отстранливи тежини на риболов, вклучувајќи 5 G/0,18oz, 8g/0,28oz, 10g/0,35oz, 12g/0,43oz, 20g/0,7oz. Можете да ја изберете големината преку оддалеченост од леење или која било големина според вашите потреби за риболов и ситуации. Олово со тежина со грам марки : Колку е совршен DIY справи! Можете лесно да инсталирате целосна опрема во полето, и секоја отстранлива тежина на јадрото е обележано со специфичен грам, така што не мора да се срамите од заборавањето на тежината.