Алатка за отстранување на кука за риболов Samsfx, кука за брзо отстранување на уредот за безбедност Екстрактор на риба, алатка за исклучување, вградена јамка Tyer, алатк?
  • Неодамнешно

Алатка за отстранување на кука за риболов Samsfx, кука за брзо отстранување на уредот за безбедност Екстрактор на риба, алатка за исклучување,

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3 во 1 риболов мултитул карактеристики како јамка Tyer, алатка за брзо врзување на јазол и отстранувач на куки Алатката за брзо врзување на јазол може да ви помогне да направите разни јазли за нокти за риболов за неколку секунди. Loop Tyer се користи за постојано врзување на мали јамки, идеални за ластари за коса или должина на кука. Кука за конструкција од не'рѓосувачки челик е одлична за отстранување на куки од длабоко проголтани и мали риби од уста. Дојдете со прстен од не'рѓосувачки челик и клип за карабинер, лесно да висат на вашиот елек или ранец. 3 во 1 риболов мултитул карактеристики како јамка Tyer, алатка за брзо врзување на јазол и отстранувач на куки. Алатката за брзо врзување на јазол може да ви помогне да направите разни јазли за нокти за риболов за неколку секунди. Loop Tyer се користи за постојано врзување на мали јамки, идеални за ластари за коса или должина на кука. Кука за конструкција од не'рѓосувачки челик е одлична за отстранување на куки од длабоко проголтани и мали риби од уста. Дојдете со прстен од не'рѓосувачки челик и клип за карабинер, лесно да висат на вашиот елек или ранец. Риболов SAMSFX што го прави вашиот риболов едноставен и ефикасен вратоврска силни доверливи јазли секој пат, добри подароци за рибар и риболовци обрнуваат внимание : Ве молиме, дозволете 0,4-0,8 “(1-2 см) разлики како резултат на рачното мерење заради разликата помеѓу различни монитори, Сликата може да ја одрази вистинската боја на предметот што можете да ја изберете бојата на рачката од карактеристиките на менито : Дизајн на форма на пенкало за повеќе преносни комплетни со вилушка за нокти, јамка за јамка и алатка за отстранување на кука за сите ваши Јамка за вртење на риболов јамка Tyer се користи за постојано врзување на мали јамки, идеални за ластари за коса или должина на кука, Tei lure или јазол за нокти на кука и целата линија на летање со оваа универзална алатка за риболов Следна голема улов со алатка за врзување на Samsfx Easy Knot!.